jeg liker tog jeg

Men jeg skulle gjerne hatt en spisevogn. Det hadde vært drit bra. Les Bare sleng kaffen på gulvet, De!

NSB sliter nok ganske mye for tiden. Toget mitt ble ca 40 minutter forsinka fra Skien i dag. Og vi måtte kjøre via Noragutu(Hvordan skrives det) og kongsberg. Men what the hell, vi kjørte tog. Jeg liker det. Så at NSB sliter i dag Signalfeil lammer trafikken på Oslo S, noe de ganske ofte gjør, fører til (her krysser jeg fingre og alt annet kryssbart at de finner noen kloke hoder til å ordne opp), at tilbudet fra NSB blir bedre.

Og til de som liker meg ganske lite nå: Jeg liker å kjøre trikk også.

Kos dere, i morgen er det ny jobbuke.This entry was posted in Diverse, Tegneserie and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to jeg liker tog jeg

  1. Bzzh says:

    Jeg har ingenting å si om tog, men se nå for grisens skyld på det her: http://www.youtube.com/watch?v=rmkLlVzUBn4

  2. M@rqs says:

    Den var helt genial.